Wij eisen

  1. dat de regering de Klimaat en Ecologische Noodsituatie uitroept en de behoefte aan snelle transformatie van ons economisch systeem erkent.
  2. een Burgerforum, die onze regio’s en gemeenschappen de middelen en de autoriteit geeft om te zorgen voor een gecontroleerde overgang naar een rechtvaardige post-groei samenleving.
  3. dat de regering een alomvattend, wettelijk bindend Nationaal Klimaatplan uitvoert die de invoer en extractie van fossiele brandstoffen tegen 2025 afbouwt, en die prioriteit geeft aan het herstel van de biodiversiteit en het behoud van onze natuurlijke omgeving.

Heading For Extinction

We staan voor een ongekende wereldwijde noodsituatie.

De wetenschap laat er geen twijfel over; we zijn een periode van abrupte klimaatafbraak ingegaan, en we bevinden ons midden in de zesde massa-uitsterving: een uitsterving die we zelf hebben veroorzaakt.

Het is tijd voor actie. Doe mee!

Tell the truth

Doe mee met het verzet

Sluit je aan bij een werkgroup

Om actief te zijn in Extinction Rebellion België, sluit je aan bij een werkgroep door een e-mail te sturen naar de bijbehorende e-mailadres onderaan. Iemand zal contact opnemen om je uit te nodigen naar de volgende meeting van de werkgroep!

Steun ons

We hebben uw ondersteuning nodig om acties te organiseren!

Doe een gift

Climate change = mass murder